Hon hade väl något att dölja?

Idag kan vi läsa att drottningen råkad skada sig när hon flydde hals över huvud när hon skulle handla för våra skattepengar i en lyxbutik i New York.

Om man lever på skattepengar så är det väl ändå högst rimligt att man ställer upp och flimar på lite bilder? Man kan väl bara hoppas att det någongång slutar fjäskas för dem? Det verkar onekligen som att tanten hade något att dölja, och det kan inte bara vara presentet till kungen.

Frågan är vad?

I USA

Nu försöker deras PR avdelningen avleda uppmärksamheten från vad de egentligen gjorde där, nej, något verkar skumt. Deras PR chef kommer med hänvisning till att fotogtafen gjort sig skyldig till brott enligt svensk lag, synd bara att de inte var i Sverige utan i USA.

Tidningarna

Andra intressanta bloggares åsikter om: , , , , , , , ,

4 reaktioner på ”Hon hade väl något att dölja?

  1. Anders onsdag 6 april, 2011. 8:50 / 8:50

    Självklart måste hon haft något att dölja, eller hur? För en liten fotograf kan väl aldrig bli för närgången, jobbig och stötande.

    Själv skulle du väl bara önska att fotografer och journalister följde dig hela tiden, varenda minut på hela dygnet, och att deras högsta dröm är att fånga dig i en situation som skulle sälja löpsedlar. Ju mer smaskig desto bättre.

    Kom igen, ser du konspirationer överallt? Att försöka ta sig undan från en jobbig person är väl inget nytt? Visst skulle hon kunnat konfrontera personen och be den tagga ner. Och vad skulle resultatet blivit då? ”Drottningen attackerar fotograf. Aftonbladets utsände förnekas sin yrkesutövning”

    Om någon försöker dra sig undan och blir fortsatt jagad är det väl ändå att ta i överkant för en fotograf, eller?

    • Jonas onsdag 6 april, 2011. 13:05 / 13:05

      Papparazzifotografer är ett pack, men problemet här är ju egentligen att svenska medier direkt köper vad hovet sägrer, gör en nyhet om det och att den objektiva granskningen av kungahuset är icke existerande.

  2. Anneli Hallgren onsdag 6 april, 2011. 9:13 / 9:13

    Silvia har rätt att åldras,även hon och är väl inte alltid till sin förel.Tror också att det som påverkade var att det var en svensk fotograf-här har ju Aftonbladet hävdat att Silvia är eller håller på att bli dement.Som bekant är hennes mamma det.
    Gladiatan

    • Hans onsdag 6 april, 2011. 13:08 / 13:08

      Anneli, absolut har hon rätt att åldras, men det gör hon ju inte genom ständiga besök på diverse kliniker i Brasilen.

Lämna en kommentar