Livstids fängelse är kanske på sin plats?

Ingen kan väl ha undgått att barnens favorit Ola Lindholm, åkt fast och fått lämna urinprov hos farbror polisen och resultatet var kanske inte vad Ola ville.

Han är ju långtifrån den första kändisen som åkt fast. Han är i ganska gott sällskap, vilka är det nu? Sven Nylander, Patrik Sjöberg, Tommy Körberg, listan kan väl göras lång?

Innan man dömer Ola borde man kanske ställa frågan om han skadat någon annan människa? Förmodligen inte, så varför blir det så stor affär?

Mediadrevet

Det är dock lite förhoppningsfullt att Expressen och Aftonblaskans agerande i denna historia granskas, men problemet är ku i den andra ändan, det finns ju fullt med folk som läser skiten.

Lagstiftningen

Kanske skulle det vara på sin plats att reflektera om den svenska lagstiftningen verkligen är optimal, vilket är syftet att sätta dit kändisar som tar lite kokain? är det för att det känns bra, men blir det något bra av det till slut? Jag är tveksam.

Strategi

Men, allvarligt talat Ola, vad skulle det här syfta till? Kan du inte bara ringa någon av de andra kändiskarna som åkt dit och få lite medieråd?

Andra intressanta bloggar om: Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Ola Lindholm åtalas för misstänkt kokainintagBris och SVT överväger Lindholms uppdragKP:s chefredaktör tar paus efter knarkåtalOla Lindholm: Jag är oskyldigOla Lindholm åtalas för knarkbrott

Lämna en kommentar